Kullanıcı Adı: Giriş
Kullanıcı Şifre: Kayıt
Russian KU'ya Hoşgeldiniz

Hakkımızda

Koç Üniversitesi Rusça Kulübü 2009 yılında okulumuzda bulunan Rusça Grubu’nun etkinleştirilip yenilenmesiyle kurulmuştur. RussianKu adı altında toplanan Rusça Kulübü, öğrencilerin yeni bir dil ve kültür öğrenmesini ayrıca o coğrafya hakkında bilgi almasını amaçlamaktadır. Seçmeli derslerden dolayı yaşanan ufak sıkıntılar, kontenjan yetersizliği ve ders saatleri dışında dil öğrenmeyi daha eğlenceli hale getirmeyi amaçlayan RussianKu, Rus öğretmenlerle Rusça’yı kaynağından daha iyi öğrenmenizi sağlamayı amaçlamaktadır.

Ayrıca sene içerisinde düzenleyeceği aktivitelerle, RussianKu’yu sadece dil üzerine kurulu bir topluluk olamaktan çıkarmaktadır. Rusça dilini öğrenmek isteyen arkadaşlarımıza yardımcı olmakla beraber, bu konuda çeşitli ve faydalı etkinlikler de gerçekleştirmeyi amaçlamaktayız. Üyelerimizle aktif bir şekilde hem Rusça’yı öğrenmek hemde yeni bir kültür tanımak istiyoruz.

Bir Rus Der ki:

Pravda zhizni zhil, kogda malyeĭshie izmeneniya proishodyat. Uchite russkiĭ!